Тим билдинг

Планинарско спортскиот клуб Стратус од Скопје , покрај планинарските и  високогорските тури и други out door активности, организира и тим билдинг активности за фирми кои сакаат на своите вработени да им пружат поинакви активности кои позитивно ќе влијаат на психо-физичкото здравје на вработените. Активностите и турите се согласно договор и бројот на вработените и може да се организираат во Македонија и на Балканот. Сите тури ќе бидат водени од лиценциран планинарски водич со завршено високо образование во областа на туризмот. Планинарскиот водич од Стратус е Дејан Тодевски, кој има долгодишно искуство во планинарењето и организирање на планинарски тури и настани. Од 2009 година активно се движи низ македонските и еврпоски планини и дестинации.

Контакт

За подетални информации контактирајте не

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field