Меденица 2163м

Искачување Меденица 2163м (14.05.2023)

Можеби помалку типичен пролетен мајски ден со многу дожд, но сепак со расположена и насмеана група планинари и во овој дождлив ден, врвот Меденица беше искачен.
Драги наши, ПСК Стратус денес, 14.05.2023 ја забележа својата прва успешна планинарска тура до врв Меденица. (2163м.н.в)
Сите супер си поминавме.
Ви благодариме на сите што дојдовте!
На следната тура Ве повикуваме сите кои сакате да уживате во планинските убавини. ⛰️💯🙂

* Сликите се направени од Бојана Алексиевска

Дубровник 21К
Методија Ичев

Instagram