Todevski Trail Training System

3TS е создаден како резултат на долгодишното искуство во планините , треил и скајранинг на Дејан Тодевски

Која е целта?

Целта е да се креира тим од индивидуи кои заеднички негуваат љубов кон планината и трчањето.

Преку индивидуални, внимателно концепирани и соодветно на физичката спремност, тренинг програми, секој да може да ја  оствари својата посакувана цел.

Освен индивидуалните активности, тимот заеднички ќе биде дел од активности кои дополнително ке придонесат за остварување на целите.

3TS е отворен за почетници, напредни тркачи и луѓе кои веќе имаат некакво искуство во планина и планинско трчање.

Сведоштва на клиентите

Контакт

За подетални информации контактирајте не

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field